Omscholen

Ben je opzoek naar een nieuwe baan of wil je je volledig omscholen? Dan kun je je bij ons omscholen tot webdesigner/webdeveloper en/of online marketeer. Ieder van onze omscholingstrajecten gaat je opleiden tot een kansrijk beroep en geeft je carrière een boost om de gewenste volgende stap te zetten.

Het volgen van gespecialiseerde trainingen is een investering in jezelf en geef je veel nieuwe kennis en inzichten. Bovendien leer je veel nieuwe professionals in jouw branche kennen en kun je je netwerk verder uitbouwen. Veel van onze deelnemers hebben na het volgen van onze trainingen een mooie nieuwe baan gevonden of zijn gestart als freelance webdesigner/webdeveloper en/of online marketeer.

Omscholen via een subsidie

De kans is groot dat je recht hebt op subsidie. Welke situatie is op jou van toepassing?

 

Ik heb nu geen werk   Ik heb werk
Als je staat ingeschreven bij het UWV dan bestaat de kans dat een of meerdere opleidingen voor je worden vergoed. Een belangrijke vereiste is dat je wordt opgeleid tot een beroep dat is opgenomen in de UWV kansrijke beroepen lijst. Aangezien ‘webdeveloper’ en ‘online marketeer’ als kansrijke beroepen worden aangemerkt kunnen ieder van onze trainingen met het beschikbare budget worden gevolgd. Dat kan voor jou persoonlijk oplopen tot wel € 5.000,-. Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor het volgen van een complete online marketing opleiding of een gerichte vaktraining komen we in overleg tot een offerte voor het UWV. De offerte wordt uiteindelijk gekeurd door het UWV, waarna we bij positieve respons je reeds geserveerde plekken voor de trainingen kunnen omzetten in een definitieve deelname. Gaandeweg het traject houden we zowel met jou als het UWV contact over de voortgang van het omscholingstraject.   Er zijn tal van subsidiemogelijkheden en opleidingsbudgetten beschikbaar die je kunt inzetten voor een van onze trainingen. Wanneer je inzage zou willen krijgen in de voor jou beschikbare subsidies dan kun je het Leeroverzicht van de Rijksoverheid doornemen. Op het Leeroverzicht van de Rijksoverheid zijn ruim 300 financiële regelingen opgenomen waarmee jij of je werkgever een opleiding kunnen betalen. Bijvoorbeeld een subsidie van de gemeente of de Rijksoverheid, of een beurs van de sector waarin je werkzaam bent. Het onafhankelijke Leeroverzicht is bedoeld om jou te ondersteunen om je een leven lang te blijven ontwikkelen.

Modern Man Using Laptop Urban Environment

Nieuwsgierig?

Heb je vragen of wil je met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, tips en aanbiedingen

Meld je aan voor onze maandelijkse mailing