Nieuwe naam: Douro Media is voortaan Edumia

Omscholen

Ben je opzoek naar een nieuwe baan of wil je je volledig omscholen? Dan kun je je bij ons omscholen tot webdesigner/webdeveloper en/of online marketeer. Ieder van onze omscholingstrajecten gaat je opleiden tot een kansrijk beroep en geeft je carrière een boost om de gewenste volgende stap te zetten.

Het volgen van gespecialiseerde trainingen is een investering in jezelf en geef je veel nieuwe kennis en inzichten. Bovendien leer je veel nieuwe specialisten in jouw branche kennen en kun je je netwerk verder uitbouwen. Veel van onze deelnemers hebben na het volgen van onze trainingen een mooie nieuwe baan gevonden of zijn gestart als freelance webdesigner/webdeveloper en/of online marketeer.

Omscholen via een subsidie

De kans is groot dat je recht hebt op subsidie. Welke situatie is op jou van toepassing?

 

Ik heb nu geen werk   Ik heb werk
Als je staat ingeschreven bij het UWV dan bestaat de kans dat een of meerdere opleidingen voor je worden vergoed. Een belangrijke vereiste is dat je wordt opgeleid tot een beroep dat is opgenomen in de UWV kansrijke beroepen lijst. Aangezien ‘webdeveloper’ en ‘online marketeer’ als kansrijke beroepen worden aangemerkt kunnen ieder van onze trainingen met het beschikbare budget worden gevolgd. Dat kan voor jou persoonlijk oplopen tot wel € 5.000,-. Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor het volgen van een complete online marketing opleiding of een gerichte vaktraining komen we in overleg tot een offerte voor het UWV. De offerte wordt uiteindelijk gekeurd door het UWV, waarna we bij positieve respons je reeds geserveerde plekken voor de trainingen kunnen omzetten in een definitieve deelname. Gaandeweg het traject houden we zowel met jou als het UWV contact over de voortgang van het omscholingstraject.   Ook dit kalenderjaar kun je (wederom) gebruikmaken van het STAP-budget. Met het STAP-budget versterkt de overheid jouw marktpositie door middel van een subsidie voor scholing en ontwikkeling. Eén keer per kalenderjaar kun je een STAP-budget aanvraag indienen voor een subsidie van maximaal € 1.000 (incl. BTW) om een opleiding, training of cursus te volgen. Ieder van onze trainingen kun je volgen met het STAP-budget, waarbij je zelfs 65% van onze trainingen geheel kosteloos kunt bijwonen Naast het STAP-budget heb je naar verwachting ook een persoonlijk opleidingsbudget te besteden van je werkgever. Je persoonlijke opleidingsbudget kan afzonderlijk óf in combinatie met het STAP-budget worden gebruikt voor het bekostigen van onze trainingen. Mocht je bijvoorbeeld een training volgen die het STAP-budget overstijgt kan het restant van de kosten door het persoonlijk opleidingsbudget van je werkgever worden vergoed.
Modern Man Using Laptop Urban Environment

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of wil je graag met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een voor jou passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele trainingen nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief