Team van trainers

Onze trainers zijn allemaal gekwalificeerd en zeer ervaren in hun vakgebied. Wij vinden het belangrijk dat onze trainers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom zijn al onze trainers naast het verzorgen van trainingen dagelijks werkzaam binnen hun vakgebied en concreet bezig met de praktijk.

Rob van Berkel

Rob ondersteunt al ruim 15 jaar MKB-bedrijven met online vind- en zichtbaarheid. Hij is specialist in het verzorgen van SEO trainingen op operationeel, uitvoerend en strategisch niveau voor marketing- en communicatieprofessionals.

Jorian Damen

Jorian helpt ambitieuze organisatie te groeien in klanten en omzet. Hij verzorgt regelmatig workshops, trainingen en colleges. Daarnaast schrijft hij marketingblogs voor grote platformen als Frankwatching, IMU en De Ondernemer.

Alex van Holland

Alex is een enthousiaste data gedreven online marketeer met ruim 10 jaar ervaring. Met Google Tag Manager bepaalt hij de betrouwbaarheid van gegevens voor diverse stakeholders binnen een diversiteit aan opdrachtgevers.

Judith Hompe

Judith is al ruim 13 jaar bezig met (online) ondernemen. E-mailmarketing met al de facetten die daarbij komen heeft daarin haar speciale aandacht. Het is namelijk ontzettend waardevol om e-mailmarketing op een bij jou passende manier in te richten. Judith helpt je in de training met praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Linda Hovestad

Als marketing consultant helpt Linda organisaties bij het ontwikkelen van de marketingstrategie en hun positionering die vervolgens worden vertaald naar onderscheidende proposities en online campagnes. Om jezelf als organisatie op de juiste manier te kunnen positioneren is het belangrijk dat je weet waar je voor staat.

Robbert Huisman

Robbert is al ruim 18 jaar dagelijks actief als conversie optimalisatie specialist. Met zijn kennis en bewezen technieken van grote succesvolle websites zorgt hij dat het gebruikersgemak, de gebruikerservaring en de overtuiging op de website wordt verbeterd.

Jennifer Kok

Als affiliate marketing expert en affiliate strateeg ben ik op dagelijkse basis bezig met het verrijken van de affiliate markt. Ik help webshops bij het strategisch inzetten van het affiliate marketing kanaal en ben zelf eigenaar van Affiliateblogger. Ik weet wat werkt en ga jou via de affiliate training helpen zelf succesvol te starten met affiliate marketing.

Alexander Cullen

Vanuit mijn eigen bedrijf AC Commerce ben ik exclusief distributeur voor merken in de Benelux en adviseer ik andere bedrijven met hun D2C strategie met betrekking tot marketplaces voor heel Europa. In mijn training geef ik aandacht aan alle aspecten welke noodzakelijk zijn om succesvol te verkopen op Amazon en geef ik je ook duidelijk inzicht in de voor- en nadelen van verkopen op Amazon.

Bilal Mousaoui

Vanuit jarenlange ervaring heeft Bilal reeds tientallen bedrijven (waaronder Philips, Bolsius en BookSpot) kunnen ondersteunen om middels de kracht van social media meer omzet te genereren en te groeien als bedrijf. Als trainer ligt zijn kracht in de diepgang van de online advertentie platformen en het bereiken van de ideale doelgroep om deze groep te overtuigen om over te gaan op een conversie.

Roy Sahupala

Roy is al bijna 20 jaar dagelijks actief als multimediaspecialist op het gebied van webdesign, HTML5, CSS3, Photoshop, Affinity Photo en WordPress. In het verlengde daarvan is hij auteur van diverse webdesign- en WordPress boeken.

Louis Stommels

Louis is geregistreerd digital marketeer en heeft ruime ervaring in content marketing, mediastrategie en online campagnes. Voor zowel B2C, als B2B heeft hij succesvolle branded content projecten opgezet en uitgevoerd. Hij helpt bedrijven om inzichten uit de customer journey te vertalen in een slimme marketing aanpak en creatieve content concepten met impact.

Arne Verwoert

Arne is al ruim 10 jaar dagelijks actief als online marketing specialist. Als gecertificeerd Google Ads professional vindt hij het fascinerend om Google Ads campagnes op te zetten, te optimaliseren en te laten renderen.

Romy Veul

Woordenwonder. Teksttovenaar. Eigenaar van een schrijfbedrijf. Geef het een naam! Zelf noemt Romy zich het liefst gewoonweg tekstschrijver. Ze tikt inmiddels ruim 6 jaar SEO-webteksten, blogartikelen en e-books voor organisaties met een missie. Met een krachtige contentstrategie en met teksten die wérken helpt ze deze organisaties om hun kennis te delen, meer klanten aan te trekken en hun online vindbaarheid te vergroten.

Sandor Willems

Sandor Willems is commercieel adviseur en trainer bij het door hem opgerichte Blue Pepper. Met zijn jarenlange internationale sales- en marketingervaring, zijn eigen modellen, methodieken en aanpak helpt hij organisaties, groot en klein, om structureel commercieel beter te worden en te blijven. Hij helpt jou, onder andere met zijn boek Groei harder dan ooit, om harder te groeien dan ooit.

Sjoerd van den Broek

Met een achtergrond in consumentenpsychologie houdt Sjoerd zich dagelijks bezig met het halen van praktische inzichten uit Google Analytics en andere tools voor het verbeteren van websites. Het uiteindelijke doel hierbij: een hoger conversiepercentage en een betere gebruikerservaring.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of wil je graag met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een voor jou passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele trainingen nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief