Nieuwe naam: Douro Media is voortaan Edumia

Erkenningen en keurmerken

Voor al onze cursisten hebben we een reputatie hoog te houden. Daarom zijn we trots op onderstaande erkenningen en keurmerken:

  • NRTO-keurmerk
  • Beste Opleider van Nederland

Het NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit

Wij zijn in het bezit van NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen cursisten ervan uitgaan dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

Nrto Keurmerk

6 keer op rij Beste Opleider van Nederland

Vanuit ruim 8.000 aanbieders en meer dan 88.000 leerproducten, verdeeld over 22 categorieën, is Edumia door Springest voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot Beste Marketing Opleider van Nederland. Op basis van een combinatie van het aantal reviews en de hoogte van het cijfer hebben wij in de categorie ‘Marketing’ een van de hoogste scores behaald.

Website Label Zwart 2022 (1) (3)

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of wil je graag met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een voor jou passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele trainingen nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief