Erkenningen en keurmerken

Voor al onze cursisten hebben we een reputatie hoog te houden. Daarom zijn we trots op onderstaande erkenningen en keurmerken:

  • NRTO-keurmerk
  • Beste Opleider van Nederland
  • Google Partner

Het NRTO-keurmerk: erkenning voor kwaliteit en professionaliteit

Wij zijn in het bezit van NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen cursisten ervan uitgaan dat wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

Nrto Keurmerk

6 keer op rij Beste Opleider van Nederland

Vanuit ruim 8.000 aanbieders en meer dan 88.000 leerproducten, verdeeld over 22 categorieën, is Edumia door Springest voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot Beste Marketing Opleider van Nederland. Op basis van een combinatie van het aantal reviews en de hoogte van het cijfer hebben wij in de categorie ‘Marketing’ een van de hoogste scores behaald.

Website Label Zwart 2022 (1) (3)

Google Partner

Wij voldoen aan alle vereisten om ons Google Partner te mogen noemen. Als Google Partner hebben we een hecht partnerschap met Google en tonen we onze expertise door het behalen van maximale campagneresultaten. Bovendien tonen we met onze behaalde certificeringen aan dat we beschikken over uitstekende Google Ads-vaardigheden en -expertise. Hetgeen we natuurlijk weer direct toepassen in het verzorgen van onze Google Ads trainingen.

Partner CMYK (1)

Partners waar we trots op zijn

Nrto
Uwv
Springest
Studytube
Archipel

Nieuwsgierig?

Heb je vragen of wil je met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, tips en aanbiedingen

Meld je aan voor onze maandelijkse mailing