Nieuwe naam: Douro Media is voortaan Edumia

Klantcases

Wij zijn er ontzettend trots op dat wij op basis van ruim 700 reviews van deelnemers beoordeeld worden met een 9,6. Onze deelnemers zijn de ambassadeurs van onze trainingen en opleidingen en spelen een belangrijke rol in het succes.

Om een nog beter beeld te geven van hoe deelnemers onze trainingen en opleidingen ervaren zijn we met een aantal van hen de diepte ingedoken om je inzicht te geven in hoe zij ons als organisatie hebben ervaren. Zeker ook kijkende naar de inhoud en het succes dat ze vanuit daar hebben geboekt in de praktijk!

 

Partners waar we trots op zijn

Nrto
Uwv
Springest
Studytube
Archipel

Over Edumia

Onze toptrainers delen graag hun kennis. Wij vinden het belangrijk om onze cursisten écht wat te leren, zodat iedereen de training enthousiast verlaat met een hoop nieuwe direct in de praktijk toepasbare kennis en ideeën. wij verzorgen trainingen in kleine groepen (max. 8 personen) en gaan daarin graag met jouw persoonlijke bedrijfscase aan de slag. Door te schakelen tussen de theorie en de praktijk ontvang je direct concrete tips en verbeterpunten die zijn toegespitst op jouw praktijksituatie.

En dat is niet onopgemerkt gebleven. In de periode van 2017-2022 zijn wij verkozen tot een van de Beste ‘Marketing’ Opleiders van Nederland door het onafhankelijke platform Springest.

Meer over ons
Everyone Is Smiling Listens Group People Business Conference Modern Classroom Daytime

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of wil je graag met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een voor jou passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele trainingen nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief