Tijn Strikker

Amazon (FBA) en Amazon advertising


Al 5+ jaar runt Tijn zijn eigen internationale Amazon FBA onderneming en ondersteunt hij met Adspension Consulting, zijn Amazon Marketing Agency, kleine en grote bedrijven in het succesvol opereren op Amazon. Met als doel om efficiënter te werken en daarmee onnodige kosten te verminderen en winsten te verhogen. Ook jou leert hij graag om met de juiste kennis en tools succes te boeken op Amazon. Na zijn training ga je met veel praktische handvatten en tips naar huis.

Over Tijn

Als ecommerce specialist reist Tijn de hele wereld over om vanuit deze vrijheid zijn passie voor Amazon uit te voeren. Vanuit het zelf verkopen van producten op Amazon adviseert hij met zijn team kleine en grote organisaties (waaronder Philips) in het succesvol runnen van een business op Amazon. Hoe kan ook jij succesvol producten verkopen? Wat is daarvoor nodig? Daar leert Tijn jou alles over in zijn training.

Het is cruciaal dat mensen zich verdiepen in ecommerce, vooral gezien de omvang en complexiteit van platforms zoals Amazon. Succes op Amazon vereist de juiste kennis en tools, aangezien het een van de meest uitdagende platforms is om echt te begrijpen. Veel mensen onderschatten de complexiteit en geven te snel op, wat hun succes in de weg staat.

 

“Ik ben blij als ik zie dat bedrijven efficiënter opereren en meer winst genereren, wetende dat Amazon al genoeg geld verdient.” 

 

In zijn training over Amazon deelt hij zijn kennis en ervaring om meer succes te boeken op Amazon. Zijn doel is om zijn klanten en deelnemers te behoeden voor onnodige kosten en daarmee de winsten te verhogen. Een trainingsdag is voor hem geslaagd als je na afloop hebt geleerd hoe je een bedrijf op Amazon kunt beginnen en dit vervolgens kunt laten groeien tot een efficiënte en succesvolle onderneming.

Tijn geeft deze training

Amazon


675,- (excl. BTW) 1 dag
  • Inkopen van producten
  • Amazon account inrichten
  • Product propositie maken
  • Verwerken van orders
  • Optimaliseren en uitbouwen
Bekijk training

Nieuwsgierig?

Heb je vragen of wil je met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, tips en aanbiedingen

Meld je aan voor onze maandelijkse mailing