Jorian Damen

Growth marketing


Jorian laat al 8+ jaar ambitieuze organisaties groeien dankzij de inzet van ‘growth hacking’ technieken: snel vooruitgang boeken door korte experimenten met data-gedreven marketing. Hiermee realiseren we samen een hoger websitebezoek, een beter presterende website, meer leads en een tijdbesparing voor je onderneming. Ook jou leert hij graag in zijn training de mindset en praktisch toepasbare tools en technieken om door middel van experimenten je bedrijf of idee te laten groeien.

Over Jorian

Als growth marketing specialist is Jorian gepassioneerd over zijn vakgebied, met een duidelijke focus op marketing en trends. Tegelijkertijd wordt er ontzettend veel geschreven over nieuwe trends en marketing methoden. Waar begin je met data-analyse en optimalisatie? Welke nieuwe trends pas je toe? Daar leert Jorian je alles over in zijn Growth hacking training.

We steken veel tijd in marketingactiviteiten waarvan we meestal niet weten of dit ook het gewenste effect heeft. Het is belangrijk om een feedbackloop te creëren waarmee je ziet wat het resultaat is van je activiteiten en de impact van de wijzigingen die je aanbrengt. Dat merkt Jorian keer op keer bij organisaties die hij ondersteunt. Hij werkte jarenlang voor gerenommeerde organisaties als Eiffel, Ultimaker en Mayku. In 2022 heeft hij gekozen voor zijn passie en een carrièreswitch gemaakt van fulltime kantoorbaan naar een onderneming starten in de ecologische groenteteelt: Gelukkige Groentes. Dit combineert hij met zijn werk als growth hacker én het verzorgen van trainingen voor Edumia.

 

“Er wordt veel geschreven over nieuwe trends en marketing methoden. Door zelf te experimenteren en data te verzamelen is het gaaf om te zien wat nu écht het beste werkt.” 

 

Wat Jorian zo aanspreekt in het toepassen van growth marketing? Dat je de mogelijkheid hebt om zelf te experimenteren en data te verzamelen, waardoor je echt ontdekt wat werkt in de praktijk.

In zijn training over growth hacking daagt hij deelnemers uit met opdrachten en experimenten. Vanuit de dynamiek en interactie die ontstaat is voor hem een trainingsdag geslaagd als deelnemers het geleerde ook direct toepassen in de praktijk. Met praktisch toepasbare tools en bewezen technieken leert hij jou graag om je bedrijf of idee te groeien.

Jorian geeft deze training

Growth hacking


1275,- (excl. BTW) 2 dagen
  • Doelen en KPI’s definiëren
  • Groeistappen in het proces
  • Tools, technieken en modellen
  • Modellen ontwikkelen en lanceren
  • Experimenten opzetten/analyseren
Bekijk training

Nieuwsgierig?

Heb je vragen of wil je met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, tips en aanbiedingen

Meld je aan voor onze maandelijkse mailing