Bilal Mousaoui

Social media marketing & advertising


Vanuit 9+ jaar ervaring heeft Bilal reeds tientallen organisaties (waaronder Philips, Bolsius en BookSpot) via de kracht van social media laten groeien. De social advertentie platformen en het bereiken van de ideale doelgroep is Bilals specialisme. Met altijd een helder doel voor ogen: de ideale doelgroep overtuigen om over te gaan tot een conversie. Ook jou leert hij graag om via social media marketing en advertising de gewenste resultaten te bereiken.

Over Bilal

Als social media marketeer vindt Bilal het fascinerend hoe hij op basis van de nieuwste technologieën successen kan behalen voor veel organisaties. En dat in een sterk veranderende markt waarbij digitale trends overweldigend kunnen zijn. Waar begin je met social media marketing en advertising? Wat werkt conversie verhogend, en wat niet? Bilal leert jou daar alles over in zijn social media trainingen.

Iedere organisatie heeft wel een account op Facebook, Instagram en/of LinkedIn. Echter zijn er maar weinig organisaties die de socials op een juiste wijze managen en daardoor dus veel kansen laten liggen. Kennis van social media is van onschatbare waarde om te profiteren van alle ontwikkelingen en jezelf als organisatie een sociaal gezicht te geven.

 

“Als deelnemers aan het eind van de dag geïnspireerd en gemotiveerd zijn om hun kennis verder uit te breiden en toe te passen, beschouw ik dat als een succes.” 

 

Wat Bilal zo aanspreekt in zijn vakgebied? Dat de dynamiek en constant veranderende aard van social media hem scherp en gemotiveerd houden om tot innovatieve oplossingen te komen. Altijd vanuit het gedachtengoed van de organisatie en strevende naar het maximale resultaat.

In zijn trainingen leert hij je om de social media infrastructuur te optimaliseren en innovatieve oplossingen te implementeren. Hij vindt het geweldig als deelnemers nieuwe concepten begrijpen en toepassen op hun eigen werk of projecten. Hij gelooft in de kracht van interactie en het actief betrekken van deelnemers tijdens trainingen. Een trainingsdag is voor hem geslaagd als jij niet alleen nieuwe inzichten hebt opgedaan, maar ook concrete stappen kunt zetten om jouw doelen te bereiken.

Bilal geeft deze trainingen

Facebook & Instagram marketing


675,- (excl. BTW) 1 dag
 • Doel(groep) en strategie bepalen
 • Facebook marketing
 • Instagram marketing
 • Content toepassen
Bekijk training

Facebook & Instagram advertising


1275,- (excl. BTW) 2 dagen
 • Content toepassen
 • Facebook Ad platform
 • Instagram Advertising
 • Adverteren als een pro
Bekijk training

LinkedIn advertising


675,- (excl. BTW) 1 dag
 • Content toepassen
 • Campagnemanager
 • Adverteren als een pro
 • Analyseren en dashboards
Bekijk training

Nieuwsgierig?

Heb je vragen of wil je met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, tips en aanbiedingen

Meld je aan voor onze maandelijkse mailing