Routebeschrijving Rosmalen

Edumia

Stationsplein 3G
5241 GN Rosmalen

Kom je met het openbaar vervoer?

Loop vanaf het perron van station Rosmalen naar het parkeerterrein. Vanaf perron 1 (aankomst vanuit richting Nijmegen) loop je eenvoudig via de trap naar het parkeerterrein. Vanaf perron 2 (aankomst vanuit richting 's-Hertogenbosch) dien je het spoor over te steken.

Met het station in je rug loop je richting het tegenover gelegen kantoorpand. Loop links langs het kantoorpand en ontdek bij de tweede deur rechts het logo van Edumia. Bel aan en je bent gearriveerd!

 

Kom je met de auto?

Wanneer je met de auto komt voer je in je navigatie het volgende adres in: Stationsplein 3G, 5241 GN Rosmalen. Wanneer je het Stationsplein komt oprijden kun je direct rechts een extra parkeerterrein oprijden. Rijd helemaal door tot het Edumia (en P) logo en parkeer daar waar de parkeerpaaltjes omlaag staan. Uiteraard kun je ook op het algemene parkeerterrein aan het Stationsplein parkeren. Beide opties zijn volledig gratis.

Parkeer je op het extra parkeerterrein dan bevind je je aan de achterzijde van het kantoorpand. Loop rechtsom het gebouw heen. Bij de tweede deur aan de linkerzijde ontdek je het Edumia logo en bel je aan.

Parkeer je op het algemene parkeerterrein van het Stationsplein dan loop je links het kantoorpand om (met het station in je rug). Bij de tweede deur aan de rechterzijde ontdek je het Edumia logo en bel je aan.

Nieuwsgierig?

Heb je vragen of wil je met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, tips en aanbiedingen

Meld je aan voor onze maandelijkse mailing