Volg je training voortaan ook op Utrecht CS

Dennis Mickers op 14 maart 2024

Met de naamswijziging van Douro Media naar Edumia nog vers in het geheugen, staan we voor een belangrijke nieuwe mijlpaal. Met ingang van april 2024 gaan we al onze opleidingen en trainingen ook aanbieden op Utrecht CS. Door uit te breiden met een extra opleidingslocatie maken we onze opleidingen en trainingen nog beter bereikbaar voor heel Nederland.

Uit alle windstreken

Als opleider in het Brabantse Rosmalen (’s-Hertogenbosch) hebben we in de loop der jaren deelnemers uit alle windstreken ontvangen. Van Maastricht tot Groningen en van Zeeland tot de kop van Noord Holland. We hebben zelfs ooit deelnemers vanuit Texel mogen verwelkomen die qua reistijd van en naar Rosmalen langer onderweg waren dan dat de trainingsdag heeft geduurd. Dan is er wel echt de motivatie om nieuwe kennis en skills op te doen. En doen we stiekem natuurlijk ook wel echt iets goed.

Voor eenieder die Rosmalen toch echt te ver weg vindt bestaat er altijd de mogelijkheid om digitaal aan de klassikale training deel te nemen. Een perfecte oplossing die vanuit afgelopen jaren is blijven hangen en die ook veelal wordt ingezet door Nederlandstalige deelnemers van over de landsgrenzen. Zo blijft ons deelnemersgilde niet beperkt tot enkel Nederland.

 

Beter bereikbaar maken

Ondanks dat vaak wordt gedacht dat we enkel deelnemers uit het zuiden verwelkomen, is het merendeel van onze deelnemers afkomstig uit de Randstad. Om het voor (een deel) van onze huidige deelnemers beter bereikbaar te maken, breiden we graag uit met een opleidingslocatie op Utrecht CS. Onze huidige kantoor- en opleidingslocatie in Rosmalen zal zeker blijven bestaan.

 

Samenwerking met Seats2meet

Voor de verzorging van onze opleidingen en trainingen in Utrecht gaan we samenwerken met Seats2meet Utrecht CS. Een echte ontmoetingsplek in het hart van het land, waar grote corporates mixen met zelfstandig professionals en startups. De opleidingslocatie is gelegen in Hoog Catharijne en direct op loopafstand vanuit Utrecht CS te bereiken. Bovendien is er ruim voldoende parkeergelegenheid, waar je binnen enkele minuten vanuit de parkeergarage in je trainingslokaal staat. Verder zijn alle trainingslokalen van alle belangrijke facetten voorzien en kun je, net als in het pittoreske Rosmalen, gedurende de dag genieten van drinken en een heerlijke (buffet)lunch.

Vanaf april dit kalenderjaar zullen al onze trainingen dus ook in Utrecht worden aangeboden. Hetgeen betekent dat je je vanaf heden kunt aanmelden voor een fysieke training in (1) Rosmalen, in (2) Utrecht óf natuurlijk voor (3) virtuele deelname. We zien je graag bij een van onze toekomstige opleidingen en trainingen!

10 Serendipity Websize
S2m Utrecht Zalen Shoot Dag 2 Websize 3 Seats2meet Wonder Websize

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of wil je graag met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een voor jou passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele trainingen nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief