Nieuwe naam: Douro Media is voortaan Edumia

Dennis Mickers op 29 juni 2023

Misschien heb je het al gezien aan het nieuwe logo en de compleet nieuwe uitstraling. Douro Media heeft voortaan een nieuwe naam: Edumia. Wees gerust: voor jou als deelnemer verandert er niets aan de trainingen. Je kunt nog steeds rekenen op dezelfde praktijkgerichte en kwalitatieve trainingen. Ook ons team van toptrainers blijft zoals het is. Maar het 10-jarig jubileum van Douro Media dit jaar leek ons een goed moment voor een opfrisbeurt. Vanaf nu verwelkomen we je onder de naam Edumia: dé marketingopleider van Nederland.

Waarom een nieuwe naam?

Ik – Dennis – ben Douro Media dit jaar exact 10 jaar geleden gestart. Destijds was Douro Media nog een online-marketingbureau. In de eerste jaren verzorgden wij allerlei werkzaamheden op het gebied van online marketing voor klanten. Gaandeweg verschoof de focus steeds meer naar opleidingen en trainingen geven

Onze klanten wilden zelf begrijpen wat we voor hen deden. Niet om het werk te kunnen overnemen, maar wel om het te snappen en te kunnen sparren over de resultaten. Zo zijn we er steeds meer vakexperts bij gaan betrekken om groepstrainingen over allerlei onderwerpen bij ons op locatie en incompany te verzorgen. Inmiddels zijn we al een paar jaar alleen nog gefocust op trainingen geven. Het woord “Media” in de naam Douro Media paste daarom niet meer.

 

Waarom Edumia?

De naam Edumia is kort, krachtig en positief. Precies waar we met onze trainingen voor staan! Ook laat de naam duidelijk blijken dat we trainingen en opleidingen verzorgen. “Edu” staat voor “educatie”. Het stukje “mia” doet denken aan het woord “utopia”. Oftewel: Edumia is dé plek voor wie zich verder wil ontwikkelen als marketingprofessional

Met de naamswijziging naar Edumia en de frisse nieuwe stijl zijn we toekomstbestendig. De naam biedt ruimte om over allerlei marketinggerelateerde onderwerpen (inclusief uitstapjes naar onderwerpen als storytelling en bloggen) trainingen te geven. We hebben al een breed trainingsaanbod en we kijken ernaar uit om dat aanbod nog verder uit te breiden.

 

De nieuwe website

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw jasje. Daarom zie je dat de site een compleet andere uitstraling heeft gekregen. Los van de andere huisstijl, geeft de nieuwe site een beter overzicht van ons trainingsaanbod. Je kunt de trainingen filteren op belangrijke kenmerken en thema’s. Ook zie je door de vernieuwde opbouw in één oogopslag wat je als deelnemer van een training kunt verwachten.  

Verder is er achter de schermen een heleboel veranderd. We hebben onze processen meer geautomatiseerd, waardoor je zowel bij het inschrijven als na deelname aan de cursus razendsnel alle benodigde documenten krijgt toegestuurd. Dan staat jou maar één ding te doen: alles uit de cursus halen en genieten. 

Want nieuwe naam of niet, trainingen geven en jou nieuwe marketingskills aanleren blijven we het leukste vinden wat er is!

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of wil je graag met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een voor jou passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele trainingen nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief