Roy Sahupala

WordPress, HTML5/CSS3 en Affinity Photo


Als multimedia specialist is Roy op dagelijkse basis bezig met het designen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites en webshops. Met 20+ jaar ervaring op het gebied van webdesign, HTML5, CSS3, Affinity Photo en WordPress biedt hij iedereen de mogelijkheid om een unieke online aanwezigheid te creëren. Ook jou leert hij graag om een creatieve en innovatieve website te bouwen en onderhouden. Na zijn trainingen heb je een goed ingerichte WordPress website staan.

Over Roy

Als multimedia specialist komt Roy zijn passie voor WordPress voort uit de eenvoud en flexibiliteit waarmee het mogelijk is om een website te bouwen. Of je nu een beginner bent of een ervaren webontwikkelaar, WordPress biedt voor iedereen de mogelijkheid om een unieke online aanwezigheid te creëren. Waar begin je met het bouwen van een website? Wat is echt belangrijk, en wat minder? Roy leert jou in zijn trainingen alles over de grenzeloze mogelijkheden van WordPress en Affinity Photo.

Iedere organisatie heeft een website, waardoor kennis van WordPress van essentieel belang is. Als je meer inzicht krijgt in het platform dan kun je het optimaal benutten. Dat ziet Roy ook terug in zijn bedrijf WJAC Multimedia, waar hij voor zeer uiteenlopende organisaties en reclamebureaus werkt. En als auteur van diverse webdesign- en WordPress boeken trainingen geeft voor Edumia.

 

“Het is een voldoening om te zien hoe cursisten met zelfvertrouwen aan de slag gaan en hun creativiteit de vrije loop laten.” 

 

Het feit dat WordPress voortdurend evolueert, spreekt Roy enorm aan, omdat dit grenzeloze mogelijkheden biedt voor creativiteit en innovatie.

In zijn WordPress trainingen geniet hij ervan om kennis te delen en de nieuwste ontwikkelingen over te brengen. Het is een voldoening om te zien hoe cursisten met zelfvertrouwen aan de slag gaan en hun creativiteit de vrije loop laten. Een training is voor hem geslaagd als jij actief bezig bent geweest en vol trots je eigen WordPress website hebt gemaakt.

Roy geeft deze trainingen

WordPress specialist


1875,- (excl. BTW) 3 dagen
  • WordPress basis
  • WordPress gevorderden
  • Webshop (WooCommerce)
Bekijk training

Affinity Photo specialist


1275,- (excl. BTW) 2 dagen
  • Affinity Photo basis
  • Affinity Photo gevorderden
  • Word Affinity Photo expert
Bekijk training

Nieuwsgierig?

Heb je vragen of wil je met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, tips en aanbiedingen

Meld je aan voor onze maandelijkse mailing