Louis Stommels

Contentstrategie, contentmarketing en (online) media


Contentstrategie en -marketing is al 25+ jaar Louis zijn specialisme. Als geregistreerd digital marketeer helpt hij organisaties om inzichten uit de customer journey te vertalen in een slimme strategische marketing aanpak. Met als doel om via onderscheidende content de merk engagement en conversie te laten groeien. Ook jou leert hij graag een efficiënt contentmarketing proces inrichten. In zijn trainingen ga je concreet aan de slag met jouw praktijk en ga je met veel tips en inspirerende voorbeelden naar huis.

Over Louis

Als digital marketeer is Louis grenzeloos geïnteresseerd in consumentengedrag en mediaontwikkelingen en vindt hij het boeiend om te zien hoe deze aspecten samenkomen om effectieve communicatiestrategieën te vormen. Het snel evoluerende vakgebied brengt ook veel uitdagingen met zich mee. Hoe kun je de klantwaarde in digitale kanalen vergroten? En hoe maak je relevante content die iets doet met je doelgroep? Louis leert jou daar alles over in zijn trainingen.

Het is voor iedereen binnen een organisatie interessant om te begrijpen hoe je de klantbeleving via communicatie kunt verhogen. Dat merkt Louis keer op keer op bij opdrachtgevers waarvoor hij werkt. Hij werkte jarenlang voor gerenommeerde organisaties, zoals ING, Rabobank, NPO, Peugeot en Universal Media.

 

“Het is van belang dat deelnemers inzien dat een structurele aanpak, creativiteit en ownership het verschil kunnen maken in de organisatie waarin zij werken.” 

 

Als trainer geniet Louis ervan om zijn kennis over te dragen aan marketeers en communicatieprofessionals. Hij gelooft sterk in de kracht van kennisdeling en ziet de dynamiek die tijdens trainingen ontstaat als een waardevolle kans om van elkaar te leren

In zijn contentstrategie & -marketing trainingen legt hij de focus op een gestructureerde aanpak, creativiteit en ownership, zodat deelnemers van zijn trainingen inzien hoe zij het verschil kunnen maken in hun eigen organisaties. Zijn doel is om jou te empoweren met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in de wereld van marketing en communicatie.

Louis geeft deze trainingen

Contentstrategie & -marketing


1875,- (excl. BTW) 3 dagen
  • Contentstrategie
  • Contentmarketing
Bekijk training

Content specialist opleiding


2450,- (excl. BTW) 4 dagen
  • Alle C&M onderwerpen
  • + Storytelling
Bekijk training

Nieuwsgierig?

Heb je vragen of wil je met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, tips en aanbiedingen

Meld je aan voor onze maandelijkse mailing