Jennifer Kok

Affiliate marketing


Als affiliate marketing expert en strateeg is Jennifer op dagelijkse basis bezig met het verrijken van de affiliate markt. Ze helpt webshops bij het strategisch inzetten van het affiliate marketing kanaal, is zelf eigenaar van Affiliateblogger (blog over affiliate marketing) én van de website Welovewebshops.nl. Ze weet na 9+ jaar werken in deze branche wat werkt en gaat jou via de affiliate marketing training helpen zelf succesvol te starten en blijven met affiliate marketing.

Over Jennifer

Affiliate marketing spreekt Jennifer enorm aan vanwege de ontelbare mogelijkheden die het biedt. Als affiliate marketeer heb je de vrijheid om zelf te bepalen hoe, waar en wanneer je het inzet. Bovendien opent het deuren naar talloze samenwerkingsverbanden, wat resulteert in een win-win situatie. Hoe begin je met affiliate marketing? Wat werkt wel en wat niet? En hoe blijf je je concurrenten voor? Daar leert Jennifer jou alles over in haar training.

Hoewel affiliate marketing overal in het online landschap te vinden is, zijn velen zich er niet van bewust dat ze er al mee te maken hebben. Vaak laten zij dan letterlijk geld liggen door dit verdienmodel onbenut te laten. Dat merkt Jennifer regelmatig op voor organisaties waar ze heeft gewerkt, waaronder Rituals, Vakantieveilingen, Marlies Dekkers, Vliegtickets.nl, Heineken, VidaXL en Helloprint.

 

"Mijn ultieme doel is dat deelnemers een verdienmodel leren waar ze daadwerkelijk mee aan de slag gaan en geld mee gaan verdienen."

 

Jennifer vindt dat er te weinig kennis wordt gedeeld over dit onderwerp. Binnen haar training gaat ze tot het maximale om jou te voorzien van alle benodigde kennis en in beweging te zetten.

Haar affiliate marketing training is geslaagd als jij aan het einde van de dag weet hoe je moet beginnen met affiliate marketing. Met als ultiem doel dat je een verdienmodel hebt geleerd waar je daadwerkelijk mee aan de slag gaat en geld mee gaat verdienen.

Jennifer geeft deze training

Affiliate marketing


675,- (excl. BTW) 1 dag
  • Kracht van affiliate marketing
  • Starten met affiliate marketing
  • Conversietracking en SubID’s
  • Link management
  • Rapporteren en analyseren
Bekijk training

Nieuwsgierig?

Heb je vragen of wil je met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, tips en aanbiedingen

Meld je aan voor onze maandelijkse mailing