Routebeschrijving Utrecht CS

Seats2meet

Moreelsepark 65 
(Hoog Catharijne, Kantoren Hoog Overborch, 2e etage)
3511 EP Utrecht

Kom je met het openbaar vervoer?

Bij aankomst op het perron ga je omhoog naar de stationshal. Volg het bord richting het centrum. Loop door de uitcheckpoortjes en vervolg je weg links door de schuifdeuren. Je staat nu op het Stationsplein met boven je het 'bollendak'. Aan je rechterzijde zie je de ingang van winkelcentrum Hoog Catharijne.

Loop Hoog Catharijne binnen en houd rechts aan. Aan het einde van de gang kom je op een binnenplein met een terras. Rechts naast het terras is een glazen deur met de tekst 'Hoog Overborch' erboven. Daar loop je naar binnen.

Bij binnenkomst zie je links naast de deur een bel voor Seats2meet. De deur wordt voor je geopend en je loopt via de trap of de lift naar de 2e etage.

 

Kom je met de auto?


Optie 1 (P1 parkeergarage)

Wanneer je met de auto komt voer je in je navigatie het volgende adres in: Spoorstraat 22, 3511 EM, Utrecht. Je komt dan uit bij een grote parkeergarage (P1), direct gelegen onder Seats2meet Utrecht CS. Via de volgende link kun je vooraf een voordelige parkeerkaart reserveren.

Vanuit de parkeergarage ga je met de lift naar de etage waar 'winkels' bij staat. Loop vanuit de lift direct rechts de hoek om. Je komt uit op een binnenplein met een terras. Loop rechts naast het terras door een glazen deur met 'Hoog Overborch' erboven. Bel aan bij Seats2meet, waarna de deur voor je wordt geopend. Vervolg je weg via de lift of de trap naar de 2e etage.

 

Optie 2 (P+R Transferium Westraven)

Het is ook mogelijk om te parkeren bij P+R Transferium Westraven om vanaf daar de tram te nemen naar Centraal Station. Qua parkeerkosten is dit een voordeliger alternatief. Lees meer over P+R Transferium Westraven.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of wil je graag met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een voor jou passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons actuele trainingen nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief