Lesmethoden

Wij hechten veel waarde aan de wensen en behoeften van onze cursisten. Iedereen leert op zijn eigen manier. Daarom hebben we twee lesmethoden ontwikkeld, zodat je ieder van onze trainingen naar eigen wens kan volgen.

Klassikaal

In een klassikale training ben je fysiek op een van onze opleidingslocaties (in Utrecht of Rosmalen) aanwezig en neem je deel in een groep van maximaal 10 deelnemers. Interactie met de trainer en medecursisten speelt een belangrijke rol in het leerproces.

Bekijk alle klassikale trainingen
Active Conversation Group People Business Conference Modern Classroom Daytime

Virtueel

Een virtuele training is een reguliere klassikale training die je digitaal bijwoont. Je bent niet fysiek aanwezig en neemt deel vanuit je (thuis)werkplek, met een ervaren trainer op afstand. Op deze wijze kun je direct vragen stellen en sparren met de trainer en andere cursisten.

Bekijk alle virtuele trainingen
Woman Working Office

Incompany

Wil je graag samen met collega’s een training volgen? Wij kunnen al onze trainingen ook incompany verzorgen. Onze incompany trainingen zijn al mogelijk vanaf drie deelnemers. In overleg bepalen wij graag jullie leerwensen, zodat de training volledig wordt afgestemd op het bedrijf.

Incompany training aanvragen
Istock 1408304047

Klassikaal + virtueel (hybride)

Al onze trainingen kunnen zowel klassikaal als virtueel worden gevolgd. De training vindt live op locatie plaats, waarbij een deel van de cursisten digitaal deelneemt. Of je een training nu graag klassikaal of virtueel volgt; je kiest zelf de lesmethode die het best bij jou past!

Wanneer je virtueel deelneemt aan een van onze trainingen dan is het alsof je er zelf bij bent. Wij zorgen ervoor dat je kan meekijken en -luisteren met de fysieke training. De lesmaterialen sturen we vooraf op, waardoor je al beschikt over de informatie die je nodig hebt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je ook zelf zichtbaar bent voor zowel de trainer als de rest van de cursisten. Hierdoor kun je net als de rest van de groep vragen stellen wanneer je wilt.

 

Voordelen van hybride

  • Wij garanderen dezelfde kwaliteit: Tot een jaar na het volgen van een digitale training bieden wij de mogelijkheid om dezelfde training geheel kosteloos bij te wonen op een van onze trainingslocaties.
  • 100% flexibel: Volg je training bij ons op locatie, thuis of op kantoor. Wissel tot een dag voor de training van locatie. Ook bij meerdaagse trainingen kun je ervoor kiezen een deel van de trainingsdagen juist klassikaal of virtueel te volgen.
  • Trainingen gaan sneller door: Aangezien onze trainingen zowel klassikaal als virtueel kunnen worden gevolgd, verkrijgen onze trainingen nog sneller een startgarantie.
  • Interactief & persoonlijk Al onze klassikale- en virtuele (hybride) trainingen worden gegeven in groepen van maximaal 10 deelnemers. Dankzij de kleine groepen is er ruim voldoende individuele aandacht voor vragen en interactie.

 

Zo werkt de virtual classroom

Als je je inschrijft voor een training ontvang je van ons het lesmateriaal wat gebruikt wordt in de training en een link waarmee je kunt deelnemen aan de digitale les. Wij maken hiervoor gebruik van het online platform Zoom. Enkele minuten voor het afgesproken tijdstip logt onze trainer ook in via de link en gaat de training van start. Je dient alleen te zorgen voor een computer met internet, audio en microfoon (optioneel een camera). De meeste laptops beschikken al over audio, microfoon en camera, waardoor je direct kunt deelnemen. Tijdens de les deelt de trainer zijn/haar scherm zodat de uitleg ondersteunt wordt met beeld. Denk hierbij aan presentaties, voorbeeld accounts/websites en/of aantekeningen. Wanneer ieder van de cursisten daar bovendien toestemming voor geeft nemen we de volledige training op en krijg je de opname als naslagwerk toegestuurd.

Nieuwsgierig?

Heb je vragen of wil je met een van onze opleidingsadviseurs sparren over een passende opleiding of training? Neem dan direct contact met ons op.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, tips en aanbiedingen

Meld je aan voor onze maandelijkse mailing